REKLAMI GEÇ

Buldan’da kardan adam yarışması

Buldan’da kardan adam yarışması

Denizli’nin Buldan İlçe Belediyesi, kardan figür yarışması düzenledi. Yarışmada Buldanlılar yaptıkları kardan adamların resimlerini çekip belediyeye göndererek yarışmaya katıldı. Fotoğraf sosyal medya üzerinden değerlendirilmeye alındı ve en çok beğenilen peştemallı kadın figürü ödüle layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2015 Perşembe, 08:30

Buldan Belediyesi, düzenlediği “Kardan Figür Yarışması’yla kar çilesini eğlenceye dönüştürdü. Buldanlılar, yaptıkları kardan adam figürlerinin fotoğraflarını çekip belediyeye göndererek yarışmaya katıldı.

Çok sayıda figürün değerlendirmeye alındığı yarışmada, Buldanlıların gönderdiği kardan adam fotoğrafları belediyenin facebook sayfasında yayınlanarak vatandaşların beğenisine sunuldu.

ÖDÜL KİTAP SETİ
Sosyal medya üzerinden oylamaya sunulan kardan figürler arasında en çok beğeni alan peştemallı kadın figürü, ödüle layık görüldü. Belediye El Sanatları Merkezi bahçesinde Zihni Uysal ve Münir Bağcı’nın ortaklaşa yaptığı, Buldan’a özgü yerel kadın kıyafeti olan peştemal ve şal giydirilerek, Buldan dokumasının da tanıtımının yapıldığı figür, 243 beğeni alarak birinci seçildi.

anons

Buldan Belediyesi, kardan kadın yapımında babasına yardım eden Elif Bağ’a kitap seti hediye edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı