REKLAMI GEÇ

Buldan’da millet bahçesinin yapımı hızlandı

Buldan’da millet bahçesinin yapımı hızlandı

Buldan Belediyesi, millet bahçesi yapımını hızlandırdı. Belediye ekipleri, millet bahçesi olarak yeniden düzenlenecek olan yaklaşık 2 bin 700 metrekarelik alanda hummalı bir çalışma yürütüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2021 Cuma, 10:37

Kültür merkezi olarak yapılan ancak uzun yıllar atıl durumdaki Buldan Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nin bulunduğu 2 bin 700 metrekarelik alan millet bahçesi olarak yeniden düzenleniyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı bir çalışma başlattığı millet bahçesi, çocuk oyun grupları, sosyal tesis ve vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri açık ve kapalı alandan oluşuyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Gölbaşı Mahallemizde atıl durumdaki 2 bin 700 metrekarelik alanı yeniden düzenliyoruz. Tamamen belediyemizin imkanlarıyla Buldanlı hemşerilerimizin hizmetine sunmayı planladığımız millet bahçesinde, oyun grupları, açık ve kapalı sosyal alanlar bulunacak” dedi.

Özellikle pandemi sürecinde yeşil alanların kıymetinin daha iyi anlaşıldığını belirten Başkan Şevik, “Türkiye ve tüm Dünya’yı etkisi altına Kovid-19 salgını sürecinde hepimiz anladık ki, yeşil alanlar çok kıymetli, çok değerli. Bu nedenle yeşil alanlarımızı artırmaya daha çok gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Başkan Şevik, ilk başkanlık döneminde belediye sınırları içerisinde irili ufaklı 27 park ve yeşil alanı Buldan’a kazandırdıklarını belirterek, “Yeni dönemimizde de yeşil alanların sayısını artırmak için çalışıyoruz. Mevcut yeşil alanlarımızı da daha modern ve vatandaşlarımızın aileleriyle keyifle vakit geçirebilecekleri şekilde yeniden düzenliyoruz. Yenicekent Mahallemizdeki Cumhuriyet Parkı ve Festival alanında yenileme çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda da, Topdamı, Vakıf ve Girne Parkı’nda da çalışmalarımız başlayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı