REKLAMI GEÇ

Buldan’da Milli Mücadele paneli

Buldan’da Milli Mücadele paneli

Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl etkinlikleri kapsamında Milli Mücadele’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında “Buldan ve Yöresi” paneli düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2019 Perşembe, 15:08

Buldan Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Türk Ocakları işbirliğinde düzenlenen ‘Milli Mücadele’nin 100. Yılı Kutlama Etkinliği Buldan ve Yöresi Paneli, Ali Haydan Akın İlçe Halk Kütüphanesi’nde yapıldı.

Prof. Dr. Mithat Aydın, Prof. Dr. Ercan Haytaoğlu, Prof. Dr. Turgut Tok ile Prof. Dr. Yusuf Kılıç’ın konuşmacı olarak katıldığı panelde ‘Milli Mücadele’nin 100. Yılı Buldan ve Yöresi’ anlatıldı.

Milli Mücadele’nin 100. Yılı Buldan ve Yöresi sergisinin de yer aldığı etkinliğin düzenlemesinde emeği geçenler ile panelistlere Buldan dokuması ürünlerinden hediye eden Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümünün kutlandığı 4 Eylül’de böyle bir panelin gerçekleştirilmesinin anlamlı olduğunu vurguladı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Türk Ocağı yönetim kurulu ile çok sayıda davetli katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı