REKLAMI GEÇ

Buldan’da Off-Road yarışları nefes kesti

Buldan’da Off-Road yarışları nefes kesti

Buldan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Off-Road yarışları nefes kesti. Buldan Belediyesi ve Pamukkale Off-Road Kulübü’nün destekleriyle düzenlenen etkinlikte pilotların mücadelesi görülmeye değerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2021 Pazartesi, 10:15

Buldan’da Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Off-Road yarışları, sabah ilçe merkezinde araçların kortej geçişi ile başladı.

Buldan Belediyesi ve Pamukkale Offroad Kulübü’nün düzenlediği Off-Road Yarışları Doğan Mahallesi’nde gerçekleşti. Otomobil sporları tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği Buldan Cumhuriyet Bayramı 1. Off-Road Yarışına, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Mustak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in komutuyla başlayan Off-Road yarışlarında 20 pilot kıyasıya mücadele etti.

Bay Çelebi lakaplı Abdullah Çelebi’nin sunumuyla renklenen yarışmalarda,  pilotların zorlu parkurda verdikleri mücadele nefes kesti. Yarışlarda Buldan’ı temsil eden tek pilot Yaşar Kesmez ve copilot Nuri Baştatlı oldu.

VATANDAŞLARIMIZIN İLGİSİ SEVİNDİRİCİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Off-Road yarışlarına ilginin yoğun olmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “İlk kez düzenlediğimiz Off-Road yarışlarına vatandaşların yoğun ilgisi var. Umarım geleneksel hale getiririz” dedi.

Pamukkale Offroad Kulübü Başkanı Tayyip Biçer ise adrenalin açısından güzel bir yarış olduğunu belirterek, ileriki yıllarda Buldan’da daha geniş katılımlı yarışlar düzenlemek istediklerini söyledi.

1.Buldan Cumhuriyet Bayramı Off-Road Yarışlarında, Es-4, Es-3, Es-2 ve Es-1 klasmanlarında dereceye giren pilot ve copilotlara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Zorlu parkurda kıyasıya mücadele eden iki kadın pilot Ebru Öztekin ile Gözde Bayık’a ödüllerini Belediye Başkanı Mustafa Şevik verdi. Ayrıca genel klasmanın 1.si Bilal Işık, 2.si Hakan Adalı ve 3.sü Hüseyin İlhan ödüllerini Başkan Şevik’ten aldı.

Belediye Başkanı Şevik, yarışmaya katılan tüm sporculara Buldan dokuması ürünlerden hediye ederek teşekkür etti. Pamukkale Off-Road Kulübü Başkanı Tayyip Biçer’de organizasyona verdiği desteklerden dolayı Başkan Şevik’e teşekkür plaketi takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı