REKLAMI GEÇ

Buldan’da Orpak görevi devraldı

Buldan’da Orpak görevi devraldı

Buldan Belediyesinde bugün önceki dönem belediye Başkanı Mustafa Şevik, 31 Mart Yerel Seçimlerinde kazanan yeni Başkan Mehmet Ali Orpak’a görevi çiçeklerle devretti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2024 Perşembe, 17:38

31 Mart Yerel seçimlerinde oyların yüzde 53.19’unu alarak Buldan Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ali Orpak devir teslim töreniyle görevi Mustafa Şevik’ten devraldı.
Başkan Opak’ı belediye binası önünde coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kalabalığa kısa bir konuşma yapan Orpak, edilen duanın ardından devir teslim töreni için başkanlık makamına çıktı. Başkanlık makamında gerçekleşen törende Mustafa Şevik,Opak’a görevi devretti.

“BİZ BİR TELEFON KADAR UZAĞINDAYIZ”
Devir teslim töreninde konuşan önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 31 Mart Yerel Yönetimler seçimlerinin Buldan’a, Denizli’ye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dilerek, “seçimler gelir geçer ama kazanan hep Buldan olmuştur.  31 Mart seçimlerinde de yine Buldan kazanmıştır. Seçimdeki muafiyetlerinden dolayı Başkan Orpak’a tebrik eder ve başarılar dilerim. Biz her zaman bir telefon kadar uzaktayız. Bizleri ihtiyacı olursa her türlü desteği vermeye hazırız. Belediyeler çok önemli müessesler. İnsanların doğumundan ölümüne Belediyeler yanlarında olmuştur” dedi.

“AMACIMIZ BULDAN’I BİRLİKTE YÖNETMEK”
Görevi devralan CHP’li Başkan Mehmet Ali Orpak ise bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Mustafa Şevik’e teşekkür ederek “Amacımız Buldan’ı birlikte yönetmek. Bu bir bayrak yarışı, Biz Başkanımızın hizmetlerinin üzerine koymaya çalışacağız. Amacımız Buldan’a hizmet etmek. Kendisinin de dediği gibi ciddi tecrübeleri var Buldan için. Biz bu tecrübelerden her zaman için yararlanacağız. Buldan için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız. Bunun için Başkanımla görüşmemiz gerekiyorsa görüşeceğiz. Tecrübelerinden yararlanacağız” dedi.

Devir teslim törenin ardından Orpak, makamında tebrikleri kabul etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı