REKLAMI GEÇ

Buldan’da Ramazan denetimleri

Buldan’da Ramazan denetimleri

Buldan Belediyesi Zabıtası, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile jandarma fırın, market, bakkalları denetledi. Sosyal mesafe, maske, eldiven, etiket, fiyat kontrollerinin gerçekleştirildiği denetimlerde, esnafı ve vatandaşların ateşleri ölçülerek, korona virüsüne karşı da önlem alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2020 Çarşamba, 10:15

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte artan gıda tüketiminin getireceği riskler sebebiyle denetimlerini artıran Buldan Belediyesi Zabıta ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleriyle birlikte ilçe genelinde fırın, market, bakkalları denetledi.

Ramazan fırsatçılığına karşı fiyat ve etiket kontrollerinin yanı sıra korona virüsle mücadele kapsamında sosyal mesafe, maske, eldiven denetimlerini de gerçekleştiren ekipler, vatandaşları da sosyal mesafeyi korumaları konusunda uyardı.

KORONA VİRÜSLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR
Korona virüsle mücadele kapsamında esnaf ve vatandaşların ateş ölçümlerinin yapıldığını açıklayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “İlçemizde korona virüsle mücadele devam ediyor. Ekiplerimiz, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları dezenfekte ediyor. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın ateş ölçümleri gerçekleştirilerek şüpheli olanlar 112 ekiplerine yönlendiriliyor. Denetimlerimiz ramazan ayı boyunca devam edecek” dedi.

Başkan Şevik, rutin denetimlerinin yanı sıra korona virüsü pozitif şüphesi olan vatandaşların evlerinin de önlem ve tedbir amaçlı titizlikle dezenfekte edildiğini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı