REKLAMI GEÇ

Buldan’da şehitler için mevlid-i şerifli yemek

Buldan’da şehitler için mevlid-i şerifli yemek

Buldan Belediyesi, Yenicekent Mahallesi’nde “Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Yemeği” adı altında düzenlediği etkinlikte, şehitler için mevlid-i şerif okuttu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2015 Cumartesi, 09:50

Buldan Belediyesi, Yenicekent’te “Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Yemeği” verdi, şehitler için mevlid-i şerif okuttu. Etkinliğe, CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, İlçe Garnizon Komutanı Hüseyin Koç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

denizli-buldan-yemek-servisi-baskan-mustafa-gulbay-dan-sehitler-anisina-ic

BAŞKAN GÜLBAY YEMEK SERVİSİ YAPTI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından mevlid-i şerif okundu. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte kendi eliyle yemek servisi de yapan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle Türkiye’nin sıkıntılı bir süreç yaşadığını, birlik ve kardeşliği pekiştirmek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDE YAŞAYACAĞIZ
Kaos günlerinden çıkılıp birlikte yaşamaya devam edileceğine inandığını belirten Gülbay, “Okunan mevlid-i şerif, aziz şehitlerimizin de ruhuna değsin istedik. Ne mutluyum ki halkımızın ilgisi oldukça yüksek oldu. İnşallah bu kaos günlerini çok kısa zamanda atlatacak ve gene bir bütün olarak bu bayrağın altında kardeşlik içinde birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Ben buna yürekten inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı