REKLAMI GEÇ

Buldan’da TOKİ konutları için çalışma başladı

Buldan’da TOKİ konutları için çalışma başladı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, TOKİ konutları inşasının en kıza zamanda başlayacağının müjdesini verdi. Başkan Şevik, Yeni Mahallede yapılması planlanan 2. etap 126 Sosyal konut için ihale hazırlıklarının devam ettiğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2021 Perşembe, 13:02

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Buldan Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 2. etap sosyal konut inşası için ihale hazırlıklarına başlandığını açıkladı.

Başkan Şevik, “Daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve TOKİ Başkanlığına yaptığımız ziyaretlerde 2. etap Sosyal Konut yapımı için söz almıştık. Çalışmaların en kısa zamanda başlayacak olması bizleri sevindirdi. Yeni Mahalle’de yapılacak 2.etap sosyal konut projesi, 126 konut, 1 cami, park ve dükkanlardan oluşuyor. Toplu konutların ilçemize halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Başkan Şevik, TOKİ konutlarına başvurmak isteyen vatandaşların, Buldan Belediyesi Emlak İşlerini arayarak başvuru şartlarıyla ilgili detaylı bilgi alabileceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı