REKLAMI GEÇ

Buldan’da zabıta ekipleri ölçüm yaptı, bir kişinin yüksek ateşi alarma geçirdi

Buldan’da zabıta ekipleri ölçüm yaptı, bir kişinin yüksek ateşi alarma geçirdi

Buldan Belediyesi ilçede koronavirisü karşı önlemlerini sürdürüyor. Belediye zabıta ekipleri ilçe merkezinde vatandaşların ve esnafların ateşini ölçtü. Bur vatandaşın ateşinin yüksek çıkması ekipleri alarma geçirdi. Hastaneye götürülen ve test yapılan vatandaşta korona negatif çıktı, herkes rahat bir nefes aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2020 Cuma, 15:20

Buldan girişindeki uygulama noktalarında, emniyet mensupları ve jandarma ekipleri tarafından başlatılan ateş ölçerli uygulama, ilçe merkezinde de devam ediyor. Belediye zabıta ekipleri, sık sık açık olan iş yerini ziyaret ederek esnafın, pazarcılar ve ihtiyacını karşılamak amacıyla sokağa çıkan vatandaşların ateş ölçümlerini gerçekleştiriyor.

Gün içerisinde yüzlerce vatandaşın ateşini ölçen Belediye Zabıta ekipleri, bir vatandaşın ölçümünde ateşinin yüksek çıkması nedeniyle alarma geçti. Sağlık ekiplerine bilgi verilen ve hastaneye götürülen vatandaşın yapılan testinde korona negatif çıktı, herkes rahat bir nefes aldı.

Tedbirlerin süreceğini belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Belediyemiz, kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve sağlık kuruluşları ile koordineli bir şekilde korona virüsü ile mücadeleyi sürdürüyor. Bizim vatandaşlarımızın isteğimiz zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları. Ekiplerimiz, özellikle 20 yaş altı ile 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve kronik rahatsızlığı bulunanların hizmetindedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı