REKLAMI GEÇ

Buldan’daki saldırıda kan donduran detaylar

Buldan’daki saldırıda kan donduran detaylar

Buldan’da kanlı gecenin kan donduran detayları ortaya çıkıyor. Aralarında alacak verecek davası bulunan 2 saldırgan, konuşmak için 4 kişiyi buluşmaya davet etti, ardından da çapraz ateşe tuttu. Ölüm tuzağında bir genç hayatını kaybetti, biri ağır 3 genç de yaralandı.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2020 Salı, 11:19

Buldan’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen kanlı saldırının altından alacak-verecek davası çıktı.

Saldırganlar S.I. ve A.B.’nin alacaklı olduğu Metin Girişçi, Timuçin I. Erkan O. ve Süleyman Z. ile aralarında bir süredir husumet bulunuyordu.

Zaman zaman karşı karşıya gelen iki grup arasında sorunlar büyümeye başladı. Kısa süre önce Girişçi ve arkadaşlarını alacaklı S.I. ve A.B.yi darp ettiği öne sürüldü.

KONUŞMAYA ÇAĞIRDILAR, PUSU KURDULAR
Saldırganlar S.I. ve A.B. Metin Girişçi ve 3 arkadaşını aralarındaki sorunları çözmek için konuşmaya çağırdı. Çağrıya uyan Girişçi ve arkadaşları, Cumhuriyet Mahallesi’nde belirlenen yere gelerek, araçta beklemeye başladı.

ÇAPRAZ ATEŞE ALDILAR
Konuşmak için çağırdıkları 4 kişinin yanına gitmeyen iki saldırgan, yanlarında getirdikleri pompalı tüfeklerle araçta bulunanları çapraz ateşe aldı, kurşun yağmuruna tuttu.

Saldırıda Metin Girişçi olay yerinde hayatını kaybetti, biri ağır 3 kişi ise yaralandı. Gece meydana gelen olayın ardından kaçan saldırganlar polis tarafından gözaltına alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı