REKLAMI GEÇ

Buldan’ın kurtuluşunun 93.yıldönümü kutlandı

Buldan’ın kurtuluşunun 93.yıldönümü kutlandı

Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümü törenlerle kutlandı. Sabah saat 07.00’da Topdamı’ndan yapılan top atışı ile başlayan etkinlikler, Alanyazı Meydanı’ndaki törenle sona erdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2015 Cuma, 17:12

Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümü kutlama programına, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli İl Jandarma Komutan vekili Kd. Albay Dr.Jand. Alb.Mürşit Kuyumcu, Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile esnaf ve vatandaşlar katıldı.

buldan-kurtulus-ic

SABAH 07.00’DE TOP ATIŞI İLE BAŞLADI
Kutlama etkinlikleri, saban saat 07.00’de Topdamı’ndan atılan top atışları ile başladı. Belediye hoparlörlerinden okunan salalar ile süren olan tören, Alanyazı Meydanı’nda devam etti.

buldan-kurtulus-ic-2

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR
Buldan Belediyesi tarafından açılan Atık Pil Toplama Yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verildi. Topladığı 3 bin atık pil ile 1.olan Asra Sezen bisiklet kazanırken, topladığı 2 bin 599 pil ile 2. Ödülüne layık görülen Ecrin Akmanoğlu ‘na tablet bilgisayar, bin 700 atık pil toplayan olan İlkyaz Güleç ise kitap seti ile ödüllendirildi.

Öğrencilere, ödüllerini Vali Kocatepe, Kaymakam Uzkuç ve Belediye Başkanı Gülbay verdi.

anons

EN RENKLİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ
Ödül törenin ardından gerçekleştirilen kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Kortej yürüyüşüne Buldan’a özgü rengarenk dokumalarla süsledikleri araçlarla katılan esnaf renkli görüntüler oluşturdular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı