REKLAMI GEÇ

Buldan’ın Manisa yönünden girişi kapatıldı

Buldan’ın Manisa yönünden girişi kapatıldı

Buldan’da Kovid-19 (koronavirüs) salgınına karşı alınan önlemler gereği ilçenin Manisa yönündeki girişi kapatıldı, Denizli yönündeki girişte ise vatandaşlar ekipler tarafından yapılan sağlık kontrolünün ardından giriş yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2020 Salı, 16:40

Buldan Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve karayolları yetkilileri tarafından alınan kararla ilçenin girişleri kontrol altına alındı. Ekipler, ilçenin Manisa yönündeki girişini bariyerlerle kapattı. Bu istikametten gelen vatandaşlar, Denizli yönündeki girişe yönlendiriliyor. İlçenin Denizli yönündeki ana girişinde ise polis ekipleri girişleri kontrolü olarak sağlıyor. Giriş ya da çıkış yapmak isteyen vatandaşların ateşi ölçülüyor, sağlık durumları kontrol ediliyor.

Buldan Belediye Başkanı Fahri Şevik, ilçede koronavirüse karşı gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, “İlçeyi izole etmek istiyoruz. Giriş ve çıkışları en aza indirdik. İlçemize giriş yapmak isteyen vatandaşlarımızın ateşlerini tek tek ölçüyoruz, şu ana kadar şüpheli bir duruma rastlamadık. Eğer rastlarsak sağlık ekiplerimiz teyakkuzda bekliyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı