REKLAMI GEÇ

BULDANLI HAYIRSEVERDEN GÖZ POLİKLİNİĞİ

BULDANLI HAYIRSEVERDEN GÖZ POLİKLİNİĞİ

Tüm cihazları Buldan eski belediye başkanı merhum Cevat Buldanlıoğlu’nun eşi Gülten Buldanlıoğlu tarafından karşılanan Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi göz polikliniği törenle açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2015 Çarşamba, 11:24

Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi göz polikliniğine kavuştu. Göz polikliniğinde ihtiyaç duyulan tüm cihazlar merhum Belediye Başkanı Cevat Buldanlıoğlu’nun eşi Gülten Buldanlıoğlu tarafından karşılandı.

Göz polikliniğine açılış törenine Kaymakam Hacı Uzkuç, Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Berna Öztürk, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Alpaslan Alsoy, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Koç, Emniyet Müdürü Mustafa Tolun, AKP İlçe Başkanı Ahmet Kırık, CHP İlçe Başkanı Musa Ünsal, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, Esnaf Odası Başkanı Nuri Ertekin, Ziraat Odası Başkanı Muammer Al ile Buldanlıoğlu ailesi mensupları ve sivil toplum örgütleri üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Törende yaptığı konuşmada göreve başladıktan sonra ilk icraatları olarak göz polikliniği açma çalışmaları yaptıklarını belirten Başhekim Alpaslan Alsoy “Çalışmalarımızın hemen başında Gülten Buldanlıoğlu hanımefendinin gereken cihazları temin etme teklifini aldık. Çok sevindik ve kısa sürede gerekli teçhizatlarımızı hastanemize kavuşturduk. Yaptıkları yardımlardan dolayı Gülten Buldanlıoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk’te, hayırsever Gülten Buldanlıoğlu’na teşekkür ederek günün anısına plaket sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı