REKLAMI GEÇ

Zolan’ın dualı Buldan gezisi

Zolan’ın dualı Buldan gezisi

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe gezilerini sürdürüyor. Seçim gezisi duraklarından birisi olan Buldan’da yağmur duası etkinliğine de katıldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2014 Pazartesi, 11:42

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte yaşanacak değişimi anlatmak için ilçeleri ziyaret ediyor.Bilgilendirme toplantıları kapsamında Buldan’a bağlı 15 yerleşim biriminde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, “Büyükşehir ile birlikte gerçekleşecek değişim insanımızın yaşadığı yerde mutlu olmasını sağlayacak” dedi.

ic-2

Başkan Zolan, Buldan gezisinde ilçe merkezinin yanı sıra Yenicekentbeldesi ile Bölmekaya, Doğanköy, Oğuz, Bozalan, Dımbazlar, Gülalan, Hasanbeyler, Yeniçam, Kaşıkçı, Kurudere, Alandız, Yayla, Kovanoluk ve Süleymanlı köylerini ziyaret etti.

Denizli’de 360 köy, 68 belde, 18 ilçeninbüyükşehir imkanlarından yaralanır hale geleceğini anlatan Zolan, “Biz, buralara bir şey almaya değil, hizmet vermeye, dertlere derman olmaya geliyoruz. Büyükşehir’in getirdiği imkanlarla şehir merkezinde ne varsa, ilçelerimize, köylerimize ve mahallelerimize de o hizmetler gelecek. Günlük işleriniz, çöpünüz, işyeri açma, inşaat ruhsatları Buldan Belediyesi, altyapı gibi büyük yatırımlar da büyükşehir tarafından yapılacaktır” dedi.

ic-1

YAĞMUR DUASINA KATILDI
Denizli Belediye Başkanı OsmanZolan,Buldan gezisindeki duraklarından birisi olan Oğuz köyünde yağmur duasına katıldı. Kış aylarında yaşanan kuraklık nedeniyle yağmur duasına çıkan köylülerle bir araya gelen Zolan, onlarla birlikte dua etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı