REKLAMI GEÇ

Buldan Ülkü Ocakları’ndan çağrı

Buldan Ülkü Ocakları’ndan çağrı

Buldan Ülkü Ocakları Derneği Başkanı Fikret Aksoy, Kayseri’de meydana gelen terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada PKK’lıların ayıklanması için emniyet yetkililerini işbirliği yapmaya davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2016 Pazar, 18:03

Özcan DURUSOY / BULDAN (Denizli), (DHA)
Son olarak Kayseri’de meydana gelen ve çarşı iznine çıkmakta olan askerlere yönelik canlı bomba saldırısı sonrası 14 asker ve vatandaşın hayatını kaybetmesi üzerine Buldan Ülkü Ocakları akşam saatlerinde Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Buldan İlçe jandarma Bölük Komutanlığı önünde basın açıklaması yaptı.

Buldan Ülkü Ocakları adına açıklamayı okuyan Başkan Fikret Aksoy, “Ok yaydan çıkmış hedefine varmaya yakındır. Buldan ve çevresinde bulunan PKK ve PKK destekçilerine son çağrı ve son uyarıdır. Canınıza kastetmeden derhal Buldan sınırlarını terk edin. Her gün faklı il ve ilçelerde memleketimizin dört bir yanında ne tür terörist faaliyetlerinin düzenleneceği merak konusudur. Bu merak ve endişeyle yaşamak ne Yüce Türk milletinin ne de biz ülkücülerin içimize sindirip köşemize çekilip bekleyeceği durum olmaktan çıkmıştır. Çözüm süreci ile başlayıp dağdan şehre ve okullarımıza yuvalanan şerefsiz PKK’lı köpeklerin işe yaramaz bedenlerini ne zaman, nerede, nasıl patlatacağı, hangi ocağın içine ateşin düşeceğini düşünüp beklemek hiçbir vicdanı rahatlatmamaktadır. Emniyet yetkililerini ve askeri teşkilatımızı kapsamlı bir ayıklama harekatına davet ediyoruz. Bu uğurda her birimiz vatandaşlık görevimizi kanımızın son damlasına kadar yerine getirmeye, dün olduğu gibi bu gün de Türk vatanına, Türk milletine adanmış gönüller olarak hazırız. Ok yaydan çıkmış hedefine varmaya yakındır. Buldan ve çevresinde bulunan PKK ve PKK destekçilerine son çağrı ve son uyarıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı