REKLAMI GEÇ

Öğrenci servisi kaza yaptı:16 yaralı

Öğrenci servisi kaza yaptı:16 yaralı

Buldan’da lise öğrencilerini taşıyan minibüs kaza yaptı, 16 öğrenci yaralandı. Yaralılar Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi , Sarayköy Devlet Hastanesi ve Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 5 öğrencinin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2013 Pazartesi, 13:03

Özcan DURUSOY/ BULDAN(Denizli), (DHA)

Buldan’a bağlı Yenicekent Beldesinden ilçedeki liseye öğrenci taşıyan Erol Balcı yönetimindeki minibüs ile karşı yönden gelen Özkan Tunca’nın kullandığı kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı. Yaralılardan 5 öğrencinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza, Alaşehir-Denizli istikametinde gitmekte olan Özkan Tunca yönetimindeki 64 LP 296 plakalı kamyon, havanın yağmurlu olması ve aşırı hız nedeniyle kayarak, karşı istikametten gelmekte olan Erol Balcı yönetimindeki, lise öğrencilerini taşıyan 20 RK 034 plakalı minibüse çarpması sonucu meydana geldi.

Çarpmanın etkisi ile şarampole yuvarlanan öğrenci minibüsünde bulunan 15’i lise öğrencisi ile minibüs şoförü Erol Balcı yaralandı.

5’İNİN DURUMU AĞIR
Çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen ambulanslarla Buldan Devlet ve Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 5 öğrenci Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayı duyan öğrencilerin aileleri hastanelere koştu.denizli-buldan-trafik-kazasi-ic

Kazada  Müjde Toker, Ebru Atakul, Gülay Erkan, Buse Tahta, Menekşe Yuvalı,Tuğçe Özen, Hatice Kesmez, Nazife Çelik, Merve Tosun, Pınar Kaplan, Ayşenur Gür, Gaye Tahta, Fatma Tahta, Adem Eser, Kazım Kurttaş ve şoför Erol Balcı yaralandı.

KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI
Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, “Servis şoförü ve 15 öğrencimiz yaralanmıştır. Ağır yaralı olan 1 öğrencimiz Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne, 6 öğrencimiz Denizli Devlet Hastanesi’ne, 2 öğrencimiz Sarayköy Devlet Hastanesi’ne, 6 öğrencimiz ve servis şoförü Erol Balcı  ise ayakta tedavi edilmek üzere Buldan Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştır. Kazaya sebep olan kamyon şoförü Özcan Tunca  ifadesi alınmak üzere Buldan İlçe Jandarma Komutanlığınca gözaltına alınmıştır” denildi.

Yorumlar

Ömer ÖZTÜRK   -  Bağlantı 15 Nisan 2013, 16:35

bÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. aLLAH ŞİFA VERSİN. uMARIM HEPSİ DE İYİLEŞİR.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı