REKLAMI GEÇ

DP BULDAN BELEDİYE MECLİSİ’NDE ARTIK YOK

DP BULDAN BELEDİYE MECLİSİ’NDE ARTIK YOK

Demokrat Parti(DP), 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Buldan Belediye Meclisi’nde iki üye ile temsil ediliyordu. Ancak DP’li üyelerden İbrahim Tokgöz AK Parti’ye, Hamza Kaya ise CHP’ye geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2015 Pazartesi, 17:23

Buldan Belediye Meclisi’nin Demokrat Parti’li iki üyesi de başka partilere transfer oldu.

DP’li Buldan Belediye Meclis Üyesi Hamza Kaya CHP’ye, İbrahim Tokgöz de AK Parti’ye geçince DP’nin Buldan Belediye Meclisi’nde temsilcisi kalmadı.

CHP’yi yuvası olarak gördüğünü ifade eden emekli TEDAŞ Buldan İlçe Şefi Hamza Kaya, “Yuvama döndüğüm için mutluyum. Yerel seçimlerde birlikte hareket ettiğimiz Demokrat Partili dostlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Hepsine sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra siyasi çalışmalarıma Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında devam edeceğim. CHP’nin başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi.

Hamza Kaya’nın katılımıyla güçlerine güç kattıklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Musa Ünsal da, “Hamza Kaya sosyal demokrat görüşlü, ilerici ve aydın bir arkadaşımızdır. Kendisini CHP’ye üye yapmaktan büyük bir onur duyuyorum. CHP teşkilatımızla birlikte başarılı çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyor ve Hamza Kaya arkadaşımıza yuvana hoş geldin diyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ak Parti’ye geçen Buldan Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Tokgöz’ün parti rozetini ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile İl Başkanı Şahin Tin takmıştı. Tokgöz, “Bundan böyle de Buldan’ın menfaatleri için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı