REKLAMI GEÇ

Eşini soba zehirlenmesinden kaybeden, kendisi 3 kez hastaneye kaldırılan kadın bu kez kurtarılamadı

Eşini soba zehirlenmesinden kaybeden, kendisi 3 kez hastaneye kaldırılan kadın bu kez kurtarılamadı

Buldan’da sobadan çıkan karbon monoksit gazından etkilenen Emine Özen (76), tedavi gördüğü hastanede 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Özer’in daha önce 3 kez gazdan etkilenerek tedavi gördüğü ve eşini de 3 yıl önce aynı gaz zehirlenmesi sonucu kaybettiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2020 Çarşamba, 17:12

Geçtiğimiz pazartesi günü ilçenin Türlübey Mahallesi’nde yaşayan 76 yaşındaki Emine Özer’in, evinde hareketsiz yattığını gören yakınları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Özer’in sobadan çıkar karbonmonoksit gazından zehirlendiğini belirledi.

Buldan’da Yaşam Gazetesi’nin aktardığına göre; Sağlık ekipleri tarafından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan Özer, Denizli’deki özel bir hastaneye sevk edilerek tedaviye alındı. Hastanede 3 gündür yaşam mücadelesi veren Özer, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

EŞİ DE GAZDAN ETKİLENEREK HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Emine Özen’in daha önce de 3 kez sobadan çıkan karbon monoksit gazından etkilendiği ve eşini de 3 yıl önce sobadan çıkan karbon monoksit gazından etkilenerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı