REKLAMI GEÇ

Gölbaşı Mahallesi sosyal tesise kavuşuyor

Gölbaşı Mahallesi sosyal tesise kavuşuyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gölbaşı Mahallesi’nde yapımı devam eden Sosyal Tesis inşaatını inceledi. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Şevik, çok amaçlı olarak hizmet verecek olan bu tesisin Gölbaşı Mahallesi’ne büyük bir değer katacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2023 Pazartesi, 14:19

“Her Mahalleye Bir Sosyal Tesis” sloganı ile yola çıkan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 14 mahallede 17 sosyal tesis inşaatının devam ettiğini açıkladı. Sosyal tesislerden biri merkez mahallelerinden Gölbaşı Mahallesi’ne inşa ettiklerini belirten Başkan Şevik, inşaat alanını gezdi, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İçerisinde basketbol potası ile tenis ve basketbol filesinin bulunduğu çok amaçlı spor sahasının hemen yanına inşa edilen sosyal tesisin Gölbaşı Mahallesi’ne büyük değer katacağını vurgulayan Başkan Şevik, “Mahalle sakinlerimiz burada düğün, nişan, sünnet ve mevlit gibi merasimlerini yapabilecek” dedi.

Zemin betonu atılan sosyal tesis ile birlikte aşevi ve gelin odasının da inşa edileceğini açıklayan Başkan Şevik, “Bugün zemin betonunun atıldığı sosyal tesis , çok amaçlı olarak hizmet verecek” diye konuştu.

14 MAHALLEMİZE 17 SOSYAL TESİS YAPIYORUZ
Dımbazlar, Beyler, Hasanbeyler, Hasanbeyler Mahallesi Körtepe Mevkii, Kaşıkçı, Kovanoluk, Bölmekaya, Mahmutlu, Derbent, Gülalan, Gölbaşı, Türlübey, Süleymanlı mahalleleri ile Bozalan ve Karaköy’e 2 adet olmak üzere toplam 17 sosyal tesis inşaatının hızla devam ettiğini açıklayan Başkan Şevik, “Söz verdik yapıyoruz. 17 sosyal tesisimizden birçoğunu tamamladık. En kısa zamanda açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Sosyal tesisi olmayan mahallerimizde de planlama çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı