REKLAMI GEÇ

İhtiyaç sahibi ailenin evi yenilenecek

İhtiyaç sahibi ailenin evi yenilenecek

Güroluk Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi Gür Ailesi’ni ziyaret eden Başkan Şevik, sağlıksız koşullarda iki çocuğu ile birlikte yaşayan ailenin evinin, bakım ve onarımının belediye tarafından yapılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2021 Salı, 10:51

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahalle ziyaretleri kapsamında Güroluk Mahallesi’ni gezdi. Belediye birim amirleri ile Muhtar Mehmet Emirdağ’ın eşlik ettiği ziyarette mahallenin sorunlarını yerinde tespit eden Başkan Şevik, kısa bir süre önce hizmete giren Güroluk Mahallesi Sosyal Tesis alanı içerisinde bulunan aşevinin de eksikliklerinin giderileceğini söyledi.
Çocuk oyun gruplarının da bakımı ve yenilenmesi için birim amirlerine talimat veren Başkan Şevik, burada çocuklara forma ve top hediye etti.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLENİN EVİNİ BELEDİYE YENİLEYECEK
Güroluk Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaç sahibi Hüseyin Gür’ü Muhtar Mehmet Emirdağ ile birlikte ziyaret eden Başkan Şevik, çatısı çöken, duvarları rutubetli evin onarım ve bakımının belediye tarafından yapılacağını söyledi.

Oldukça sağlıksız olan evde iki çocuğu ile birlikte kalan Gür ailesinin evi tadilatı tamamlandığında eşyalarının da yenileneceğini açıklayan Başkan Şevik, “Aileye gerekli tüm desteği vereceğiz. Gür ailesinin çocuklarıyla birlikte sağlıklı koşullarda yaşamlarını sürdürmesi için belediyemizin imkanları doğrultusunda destek olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı