REKLAMI GEÇ

Kışın devrilen ağaçlar mesireliğe masa oldu

Kışın devrilen ağaçlar mesireliğe masa oldu

Buldan’ın en önemli yeşil alanı olan Vakıf Mesireliği’nde yeniden düzenleme yapıldı. Düzenleme aşamasında mesirelik alana yeni masalar konuldu. Bu masaların malzemesi ise, kışın yoğun yağan kardan dolayı devrilen çam ağaçlarından sağlandı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2015 Pazar, 11:21

Buldanlıların sıcak havalarda nefes alabildiği yerlerden olan Vakıf Mesireliği’nde, belediye tarafından düzenleme çalışması gerçekleştirildi. Büfe, tuvalet, otopark, namaz kılma alanı gibi düzenlemelerin ardından hizmete sunuldu. Düzenleme çalışması sırasında mesirelikteki masalar da yenilendi. Yeni masaların malzemesi, kışın aşırı kar yağışından dolayı devrilen çam ağaçlardan elde edildi.

ic-1

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, ilçede yeşilin en yoğun görüldüğü yerlerinden birisinin durumundaki Vakıf Mesireliği’nin ününün her yere yayıldığını belirterek, “Buldan Belediyesi olarak burada düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Çevre düzenlemesi, otopark alanı, büfe, tuvalet ve dere duvarını yaptık. Piknik masalarının hepsini de yeniledik. Masalarda kullandığımız tahtaları kışın yağan kardan dolayı devrilen ağaçlardan elde ettik. Devrilen ağaçlar israf edilmeden değerlendirildi. Yine Vakıf alanımızda merhum hayırseverimiz Ahmet Terzioğlu’nun hayırı olan çeşmenin arka bölümüne namaz kılma bölümü yaptık. Buldanlı hemşehrilerimizin rahatlıkla piknik yapabilmeleri için gerekli özeni ve çalışmaları yerine getirdik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı