REKLAMI GEÇ

Muhtarlar Buldan’ı fethetti

Muhtarlar Buldan’ı fethetti

Buldan Belediyesi, Denizli merkez ve bazı ilçelerin mahalle muhtarlarını Buldan’da ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2017 Pazar, 11:42

Denizli merkezdeki bazı mahallelerin ve Bekilli, Sarayköy, Güney ve Buldanlı muhtarlar Buldan’da bir araya geldiler. Buluşmaya Ankara’dan bazı mahalle muhtarları da katıldı.

Ev sahipliğini Buldan Belediyesi’nin yaptığı buluşmaya, CHP Parti Meclisi Üyeleri Gülizar Biçer Karaca ve Yıldırım Kaya, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, CHP Buldan İlçe Başkanı Musa Ünsal, Buldan Belediye Meclisi’nin bazı üyeleri katıldı.

Öğle saatlerinde Buldan Belediyesi El Sanatları ve Kültür Merkezi’nde (BELKÜM) bir araya gelen muhtarlar, burada kısa bir tanışma toplantısından sonra, 1150 rakımdaki Buldan Yayla Gölü’ne çıktı.

Burada muhtarlara yemek veren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, ilçeyi daha iyi tanıtabilmek amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gülbay, “Muhtarlar, bulundukları bölgede halkın nabzını en iyi tutan kişilerdir. Kendi seçim bölgelerinde inanılırlığı yüksek, sözüne güvenilen kişilerdir. Buldan’ımızı en iyi çevrelerine anlatacak olanlar da onlardır. Bu anlamda ilk olarak Bekilli ve Denizli merkez mahalle muhtarlarımızı Buldan’da ağırlıyoruz. Buldanlı muhtarlarımız da bu buluşmada hazır bulunuyorlar, ev sahipliği yapıyorlar. Muhtarlar bölgelerinin sorunlarını en iyi bilen kişilerdir. Belediye meclislerinde muhtarların söz sahibi olmaları, oy kullanmaları bizim savunduğumuz bir düşüncedir. Kendi bölgeleri ile ilgili bir konu hakkında söz sahibi olmamaları demokrasiye uygun değildir. Bu buluşma Buldan’ı tanıtmanın yanında ayni zamanda bir fikir alış verişinin yapıldığı platformdur. Bundan sonra da başka bölgelerdeki muhtarlarımızı da Buldan’da ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

CHP Parti Meclisi Üyeleri Gülizar Biçer Karaca ve Yıldırım Kaya da muhtarlara seslendi.

Konuşmaların ardından halen kazıların devam ettiği antik Tripolis Antik Kenti de ziyaret edildi. Kazı heyeti başkanı Doç. Dr. Bahadır Duman’ın verdiği bilgiler ışığında antik kenti gezen muhtarlar, daha sonra Buldan’dan ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı