REKLAMI GEÇ

Şampiyonlar Buldan’da kapışacak

Şampiyonlar Buldan’da kapışacak

2014 Türkiye Satranç Şampiyonası 01-15 Kasım tarihleri arasında Buldan Belediyesi’nin sponsorluğunda Buldan Belediye El Sanatları ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2014 Pazar, 14:41

Buldan El Sanatları Kültür Merkezi’nde Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tülay tarafından Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç ve Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ın katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda turnuvaya katılacak sporcuların tanıtımının ardından imza töreni gerçekleştirildi.

2013 Türkiye Şampiyonası’nda, an yüksek derece yapan iki sporcu, 2014 Türkiye Kupası final sıralamasında yer alan ilk dokuz sporcu, 2014 Türkiye Kadınlar Şampiyonu ve 2014 Türkiye Gençler Şampiyonuyla beraber on dört sporcunun yarışacağı 2014 Türkiye Şampiyonası’nda yedi GM(Büyükusta), iki IM (Uluslararası Usta), bir FM (FIDE Ustası), bir WGM (kadın büyükusta) ve kısa bir zaman içinde unvan kazanacak üç sporcu bulunuyor.

Buldan Belediyesinin konaklama ve ödül sponsoru olduğu Türkiye Şampiyonası’ndan toplam 25.000 TL para ödülü dağıtılacak.

Türkiye’nin en güçlü sporcularının katılacağı şampiyona, Türkiye Satranç Federasyonu sanal stadyumlarından canlı olarak yayınlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı