REKLAMI GEÇ

“Senden ihracatçı olur” projesi Buldan’da tanıtıldı

“Senden ihracatçı olur” projesi Buldan’da tanıtıldı

Denizli İhracatçılar Birliği, kentin dış ticaret potansiyelini artırmak adına başlattığı “Senden İhracatçı Olur” Projesi’nin tanıtım toplantılarını sürdürüyor. DENİB yönetimi, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in ev sahipliğinde ilçe yöneticileri ve ihracat potansiyeli olan firma temsilcileriyle bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2019 Cumartesi, 15:43

DENİB’in, Denizli’de henüz hiç ihracat yapmamış veya daha önce ihracat yapmış fakat süreklilik sağlayamamış olan firmalara ihracat konusunda farkındalık kazandırmayı, ihracat girişimcilik ruhunu aşılamayı hedeflemek amacıyla hazırladı “Senden İhracatçı Olur” projesinin tanıtım toplantıları Buldan’da devam etti.

Buldan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, DENİB başkanı Hüseyin Memişoğlu, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Süreyya Çalışkan ile Buldanlı üreticiler katıldı.

“Senden İhracatçı Olur” projesinin Buldan’da yapılmasının oldukça önemli olduğunu dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Belediye olarak, ilçemizin alt ve üst yapısını yapmak kadar, vatandaşlarımızın refah ve gelir düzeyini artıracak çalışmaları da yürütmek görevlerimiz arasındadır. İlçemizin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü projeyi imkanlarımız doğrultusunda desteklemeye hazırız. Bu toplantıya da ev sahipliği yapmaktan onur duyduk” dedi.

DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ise “Senden İhracatçı Olur” projesi ile yeni ihracatçılar kazanarak, Denizli ihracatının artırılmasını amaçladıklarını belirtti. Memişoğlu, “Denizli’de faaliyet gösteren firmaların ihracat yapabilmeleri için gerekli eğitimleri vermek verileceği ve firmalara ihracat süreçlerinde destek sağlayacak bir program. Denizli’nin tüm ilçelerinde düzenlediğimiz toplantılarla projemizi anlatıyoruz. Amacımız yeni ihracatçı firmalar kazanmak” diye konuştu.

İhracat yapmak isteyen veya projeden yararlanmak isteyen Buldanlı firma temsilcileri www.denib.gov.tr adresinden detaylı bilgi edinebilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı