REKLAMI GEÇ

ŞEVİK BULDAN’DA ŞOV YAPTI

ŞEVİK BULDAN’DA ŞOV YAPTI

Belediye Meclis üye aday listesinin İlçe seçim kuruluna teslim edilmesinin ardından geniş katılımlı bir halk toplantısı düzenleyen DP Buldan ilçe örgütü şov yaptı. İlçe dışındaki köy ve belde seçmenlerinin de katıldığı toplantıda Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik ve Meclis adayları tanıtıldı.

/ DENİZLİHABER / 19 Şubat 2014 Çarşamba, 15:08

ŞENGÜL BOZ
İlçeler içinde farklı bir seçim hareketliliğinin gözlendiği Buldan’da, Başkan ve Belediye Meclis üyeliği başvurularının son günü oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Halen Buldan Belediye Başkanlığını sürdüren ve 30 mart seçimleri için AK Parti’den istifa ederek DP’den aday olan Mustafa Şevik ve Belediye Meclis adayları geniş katılımlı bir toplantı ile tanıtıldı.
denizli-buldan-mustafa-sevik-sov-ic-1

DP İlçe örgütünün düzenlediği toplantı Yenicekent ve köylerden gelenlerle birlikte oldukça kalabalık geçti. Toplantıya kadınların yoğun ilgi göstermesi ise dikkat çekti.

DP İlçe Başkanı Yusuf Ongan’ın sunumu sonrası yaptığı konuşma sık sık slogan ve alkışlarla kesilen Başkan Mustafa Şevik, Buldan için yaptıkları hizmetlerin yanısıra gelecek dönem projelerini açıkladı. Siyasi rakipleri ile politika kulvarında değil, hizmet kulvarında yarışmayı tercih ettiğini söyleyenŞevik, “Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için” sloganıyla yola çıktıklarını,bu güne kadar yaptıkları hizmetlerin kendileri nezdinde ancak başlangıç olabileceğini ve asıl bundan sonra Buldan için yapılacak her şeyin, ilçeyi ileri taşıyacağını belirtti.
denizli-buldan-mustafa-sevik-sov-ic-2

Yeni projelerini çok önemsediklerini belirten Şevik, “Buldan’ın geleceği, bu projelerin selametinde yatıyor. Göreve kim gelirse gelsin, bu güne kadar yaptıklarımızın üstüne koymak zorunda. Biz bu planlamayı 7 yıldan bu yana yapıyoruz. Nitekim Buldan’dan iki yıl önce ayrılıp yeniden gelen herhangi biri, değişim karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor. Neden, çünkü biz eski Buldan da iş yapıyor görünen ama mevcut durumun siyasi rantını harcayan bir yönetim olmadık. Hiçbir zaman da olmayacağız”dedi.

Yeni dönem projelerinin neler olduğuna da değinen Başkan Mustafa Şevik, “Buldan Garajından başlayarak, Peynir Pazarı, Mezbaha, Yüzme Havuzu, TOKİ, Belsam Meydanı, Kestane Deresi-Topdamı-Girne Park düzenlemeleri, Arıtma Tesisi, Çöp alanı rekreasyonu gibi pek çok yeni projemiz hazır.

denizli-buldan-mustafa-sevik-ozgecmis-anons

Bunların yanısırarestorasyon konusunda attığımız önemli adımlar giderek gelişiyor. Buldan dokuma kültürünün ulusal ve uluslararası tanıtım çalışmaları konsepti hazırlanıyor. Hierapolis-Tripolis-Yayla Gölü turizm aksı yeni bir mecrada biçimlenecek.Yenicekent konusunda çok özel proje ve çalışmalarımız devam ediyor. Köylerimize yapılacak hizmetler ise şimdiden başlamış durumda. Tüm bunları sürdürecek Belediye ekibimiz 7 yıldan bu yana yeterli tecrübeyi edindi” açıklamasını yaptı.

denizli-buldan-mustafa-sevik-sov-ic

Yeni Başkanlık döneminin ne kadar önemli sorumluluklar içerdiğinin altını çizen Mustafa Şevik, bu çalışmalar boyunca Meclis üyesi arkadaşlarının desteğini arkasında bulacağına inandığını, bu ekibin geleceğin Buldan’ı için kolları sıvadığını ifade etti.
PROJE-ANONS1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı