REKLAMI GEÇ

Ünlü Ressamlar Evliyazadeler Konağı’nda

Ünlü Ressamlar Evliyazadeler Konağı’nda

Cafer Sadık Abalıoğlu (CSA) Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Avrupa Birliği Sivil Toplum Örgütleri Arasında Diyaloğu Geliştirmesi Hibe Programı kapsamında gerçekleştireceği, “Sivil Toplum Diyalogu İçin Sanat” projesi için Denizli’ye gelen ünlü Ressam Bedri Baykam’ın da aralarında bulunduğu ressamlar Evliyazadeler Konağı’nı ziyaret etti. Ressamlar Buldan el dokumalarına hayran kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2015 Çarşamba, 14:46

Denizli’ye gelen ünlülerin uğrak yeri olan Evliyazedeler Konağı’nı Ünlü Ressam Bedri Baykam da ziyaret etti. CSA Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Avrupa Birliği Sivil Toplum Örgütleri Arasında Diyaloğu Geliştirmesi Hibe Programı kapsamında gerçekleştireceği “Sivil Toplim Diyalogu İçin Sanat” projesi için Denizli’ye gelen Bedri Baykam ile Bahri Genç’in de aralarında bulunduğu 3’ü İtalyan 15 ressam Buldan’ı ziyaret ederek Evliyazadeler Konağı’na misafir oldu.

denizli-bedri-baykam-evliyazadeler-konagi-ic-1

Geçmişi yaşatan usta eller tarafından geleneksel dokuma tezgahlarında binbir emekle dokunan Buldan el emeği ürünlerinin adresi olan Evliyazedeler Konağı’da Mustafa Mustak tarafından ağırlanan ünlü ressamlar, bol bol alışveriş yaptı.

denizli-bedri-baykam-evliyazadeler-konagi-h

Buldan dokumalarına hayran kalan ressamlar, tarihi ortamda fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı