REKLAMI GEÇ

Üzüm bağında cinayet

Üzüm bağında cinayet

Buldan’ın DoğanköyMahallesi’nde sabah eşi ile üzümlerini sulamaya giden 32 yaşındaki Veli Taşdöğen, kimliği belirsiz kişilerce öldürüldü. Üzerine bir şarjör mermi boşaltılan Taşdöğen’in iki ay önce de yine tarlasında av tüfeğiyle yaralandığı belirtildi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2014 Pazartesi, 13:53

Buldan’a bağlı Doğanköy’de 32 yaşındaki çiftçi Veli Taşdöğen, üzüm bağında kimliği belirsiz kişilerce öldürüldü. Bu sabah saat 05,00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Eşi Ayşe ile birlikte üzüm bağını sulamaya giden Vali Taşdöğen, su pompasıyla ilgilenmek için arazinin diğer tarafına gitti.

EŞİ 112’Yİ ARADI AMA KURTULAMADI
Bir süre sonra pompanın bulunduğu yerden peş peşe silah sesleri geldi. Ayşe Taşdöğen seslerin geldiği tarafa gittiğinde eşini kanlar içinde yerde yatarken buldu. Ayşe Taşdöğen112 Acil servise haber verirken Buldan Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istenen Veli Taşdöğenyolda yaşamını yitirdi.

İKİ AY ÖNCE DE VURMUŞLAR
İki çocuk babası Taşdöğen’inüzerine bir şarjör mermi boşaltıldığı tespit edilirken, iki ay önce de benzer bir saldırıya uğradığı tespit edildi. İki ay önce genç çiftçinin yine arazisi içindeykenav tüfeğiyle ateş edildiği ve Taşdöğen’in başına isabet eden saçmalarla yaralandığı belirtildi.

FAİLLER KAYIP
Önceki saldırının faillerinin henüz bulunamadığı belirtilirken, Jandarma saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Yakınları Taşdöğen’in kimseyle bir husumetinin bulunmadığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı