REKLAMI GEÇ

12,5 milyonun ardından selfie

12,5 milyonun ardından selfie

Çallı Milli Piyango talihlisi Murat Alişan, yılbaşı biletine isabet eden 12.5 milyon lira tutarındaki ikramiyesini aldı. Ardından da anlaştığı bankanın görevlileri ve arkadaşlarıyla bir selfie çektirmeyi de ihmal etmedi. Sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflar ise artık lüks ve zenginliği anlatıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2015 Pazartesi, 09:34

Çal’ın Akkent Mahallesi’nde minibüscülük yaparak geçimini sağlarken, Aydın’a çıktığı açıklanan büyük ikramiyenin dört ortağından birisi olan 21 yaşındaki Murat Alişan, çeyrek biletine isabet eden 12,5 milyon lirayı aldığını duyurdu.

Gaziantepli seyyar bayi Hacı Ali Sümer’in Aydın’dan alıp, Denizli’de sattığı 2692160 numaralı çeyrek biletle milyonerler kervanına katılan Alişan, daha önce geçimini sağladığı 20 NR 160 plakalı minibüsün plakasını biletin son üç numarası olarak seçmişti.

Bir süre ortadan kaybolan ve daha sonra ikramiyesini almak üzere amcasının oğlu ve kuzeniyle birlikte Ankara’ya giden Murat Alişan, başkentte bir Halkbank şubesinde çektiği fotoğrafı paylaştı. Alişan’ın paylaştığı fotoğrafta banka görevlileri ve arkadaşları ile birlikte selfie çektiği görüldü. Alişan, yurt dışına çıktığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Bir yere gittiğim yok. Çal’a geri döndüm. Buradan ayrılmayı düşünmüyorum” açıklamasını yaptı.

ic

LÜKS ARAÇ
Bu arada milli Piyango zengini Murat Alişan, parayı aldıktan sonra sosyal medya hesabında “zenginlik ve lüksü” ifade eden fotoğraflar paylaşmaya başladı. Bir fotoğrafta yeni aldığı lüks aracın iç kısmını gösterirken, bir başka fotoğrafta para demetleri görülüyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu