REKLAMI GEÇ

Akcan’dan personeline sert yardım uyarısı

Akcan’dan personeline sert yardım uyarısı

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, korona virüs nedeniyle bir süredir ihtiyaç sahibi ailelere ayni ve nakdi katkıda bulunduklarını, aynı yardımların Ramazan ayı içinde de devam edeceğini söyledi, personelini de sert bir şekilde uyardı. Akcan, “Bir elin verdiğinden diğer elin haberi olmayacak. Yardım ettiğimiz dar gelirli insanların fotoğrafı ya da görüntüleri bir yerlerde görünmeyecek. Fotoğrafları ya da görüntüleri çekilmeyecek. Buna sebep olan personelim olursa canlarını yakarım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2020 Salı, 15:14

Bazı kurumların ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardımı sosyal medyada, yaygın medya da yayınladığını ya da yayınlanmasını sağladığını belirten Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, bu durumun üzücü olduğunu söyledi.

2014 yılından bu yana Çal Belediyesi’nin de dar gelirli insanlara ayni ve nakdi katkıda bulunduğunu, bu durumun korona virüs döneminde daha da fazla gündeme geldiğini ifade eden Akcan, personeli ile toplantı yaptı ve uyarılarda bulundu.

Başkan Akcan, “Peygamberimizin de yardımlaşma ile ilgili hadisi vardır. ‘Sağ elin verdiğini sol el görmemelidir’ diye buyurmuşlardır. Bir elin verdiğinden diğer elin haberi olmayacak. Yardım ettiğimiz dar gelirli insanların fotoğrafı ya da görüntüleri bir yerlerde görünmeyecek. Hiç kimsenin fotoğrafı ya da görüntüsü çekilmeyecek. Buna sebep olan personelim olursa canlarını yakarım. Bu güne kadar personelimiz bu konuyla ilgili oldukça titiz davrandı. Bundan sonra da titiz davranacaklarına eminim” diye konuştu.

Akcan, dezenfe çalışmaları ile maske dağıtımlarının aralıksız devam ettiğini sözlerine ekleyerek, “Tüm dünyanın korona virüs belasından kısa sürede kurtulmasını diliyorum. Türk milleti de, devleti ile el ele omuz omuza bu beladan kurtulacaktır. Unutmayalım; Biz bize yeteriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 11 28Parçalı Bulutlu