REKLAMI GEÇ

Akşener: Kongre mutlaka yapılacak

Akşener: Kongre mutlaka yapılacak

MHP’nin genel başkan adaylarından Meral Akşener, “Ne yapılırsa yapılsın, ne söylenirse söylesin asla bir ülkücünün kalbini kırmayacağız. Ama bu kongre mutlaka yapılacak. Nasıl kaçarlarsa kaçsınlar, yapılacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2016 Cuma, 15:27

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Partide kendisini destekleyen taraftarlarıyla birlikte dün Denizli’ye gelen eski milletvekili Meral Akşener, Uşak’a giderken Çal’a da uğradı. Akşener’i, MHP’li Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile AK Parti Çal İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz, CHP Çal İlçe Başkanı Ergün Ersoy, MHP Çal İlçe Başkanı Ali Çiftçi ve çok sayıda partili karşıladı.

denizli-cal-meral-aksener-3

Akşener’i karşılayanlar arasında yer alan Osman Onur isimli bir vatandaşın taşıdığı ‘CHP’liyim ama adaylığını candan kutluyorum. Yuvayı yapan dişi kuştur’ yazılı pankart dikkat çekti. Akşener, Onur’a teşekkür etti.

denizli-cal-meral-aksener-2

Meral Akşener’e Çal’da, Yörük heybesi içinde Çalkarası pekmezi ve üzümü ile bereket küpü, kafes içinde Denizli horozu hediye edildi. Akşener, “Horozlar kendi çöplüğünde, Denizli horozu her çöplükte öter” dedi.

Çal Meydanı’nda toplananlara seslenen Meral Akşener, “Biz yüzde 12’lik oy oranını beğenmediğimiz için yola çıktık. Bizim buna itirazımız var. Bu yüzden de olağanüstü kongre niyetiyle yola çıktık” diyerek, şunları kaydetti:

“Ancak bildiğiniz gibi olağanüstü kongre talebimize olumlu cevap verilmedi. 548 delegenin hepsi, ilçe başkanı, il başkanı ve belediye başkanlarından oluşuyor. Bu insanlar bir irade koydular. Burada imza atanlar sayın genel başkanı da seçen delegelerdi. Toplam delegenin yarısı değişiklik istiyor. ‘Eksiğimizi, gediğimizi istişare etmemiz gerekir’ dedi, delegeler. 548 imzayı götürdük ancak yok hükmünde sayıldı. Bir süre bekledik ancak bize ‘hadi mahkemeye gidin’ dediler. Mecbur kaldık ve il başkanlarımızla mahkemeye gittik. İnşallah mahkemeden ülkede hukuk vardır diyebileceğimiz adil bir sonuçla karşılaşırız. Keşke, mahkeme kararı beklenmeden kurultay kararı alınsa.”

denizli-cal-meral-aksener-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu