REKLAMI GEÇ

Asker anneleri Kadınlar Günü’nde buluştu

Asker anneleri Kadınlar Günü’nde buluştu

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Çal’da asker anneleri bir araya geldi, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Asker anneleriyle kahvaltı yapan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Suriye’de şimdilik ateşkes kararı verildi. Umarız barış kalıcı olur. Gönülleriniz rahat olsun. Tüm asker analarının ellerinden öpüyor, asker analarımızın nezdinde tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2020 Cuma, 12:36

Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi program hazırlayan Çal Belediyesi, ilk olarak evlatları asker ocağında olan kadınları bir araya getirdi. Suriye ve terörle mücadele verilen bölgelerde oğulları asker olan anneleri belediye binasında ağırlayan Başkan Fethi Akcan, onlarla önce kahvaltı sonra sohbet etti.

“BİZ OĞULLARIMIZI KINA YAKIP ASKER OCAĞINA GÖNDERİYORUZ”
Oğlu İdlib’de görev yapan Makbule Günay isimli asker annesi ise, “Hiçbir anne evladını kaybetmek, şehit vermek istemez. Ancak, bizler vatana kurban olsun diye çocuklarımıza kına yakıp askere gönderiyoruz. Söz konusu vatansa bu millet her zaman şehit verir. Ateşkes anlaşması yüreğimize su serpti” dedi.

“TÜM KADINLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Çal Belediyesi’nin Kadınlar Günü ile ilgili bir dizi etkinlikler yaptığını söyleyen Başkan Akcan, ilk olarak asker anneleri ile bir araya geldiklerini söyledi. Akcan, “Suriye’de şimdilik ateşkes kararı verildi. Umarız barış kalıcı olur. Bölgeden iyi haberler alıyoruz. Şimdilik çatışma ortamı yok. Elbette kimse savaş istemez, ancak söz konusu vatan ise bu millet geçmişte olduğu gibi şimdi de gelecekte de vatanı için savaşır ve şehit verir. Tüm asker analarının ellerinden öpüyor, asker analarımızın nezdinde tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu