REKLAMI GEÇ

Başarılı öğrencilere tablet bilgisayar

Başarılı öğrencilere tablet bilgisayar

Çal Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Çal’dan Türkiye’nin Geleceğine” projesi kapsamında TEOG ve LYS’de başarı elde eden öğrencilere tablet bilgisayar hediye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2014 Çarşamba, 10:17

Çal Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çal Ziraat Odası sponsorluğunda yürütülen projede TEOG yerleştirmesinde İlk 5’e giren öğrencilere ve LYS’de ortaöğretimlerde her okulun başarılı öğrencisine Kaymakamlık makamında düzenlenen törenle tablet bilgisayar verildi.

LYS’de üniversiteye girmeye hak kazanan Çal Anadolu Lisesi’nden Emine Çonak, Çal Lisesi’nden Muhammed Karacan ile Çal METEM’den Ramazan Birim’e Kaymakam Selami Korkutata, Çal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Cüneyt Kaya, Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Öykü Işık Güz ve Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Dilek Doğan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici hediyelerini verdi. Süller Ortaokulu Öğrencisi Ahmet Kiriş’e Çal Ziraat Odası Başkanı Ömer Ayhancı, Bahadınlar Ortaokulu öğrencisi Sait İşci’ye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Temel ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ayşe Kocagöz’e İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehriban Ciğerim hediyelerini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 6 22Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 17
21 Nisan 2024 Pazar 5 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 30Parçalı Bulutlu