REKLAMI GEÇ

Çal Belediye Başkanı’nın çöp isyanı

Çal Belediye Başkanı’nın çöp isyanı

Çal’da bulunan mesirelik alanın duyarsız vatandaşlar tarafından çöplüğü dönüştürülmesi Başkan Fethi Akcan’ın tepkisini çekti. 50 ile 100 metrelik mesafelerde çöp konteynerlerinin olmasına rağmen mesirelik alana çok sayıda evsel atığın atılmasına isyan eden Başkan Akcan, “Bunu yapan ya da yapanlarda vicdan olamaz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2021 Perşembe, 15:09

Çal’ın İsmailler Mahallesi’nin Eyrekler mevkisinde mesirelik alana çok sayıda evsel atık atıldığı ihbarını alan Çal Belediyesi, alana ekiplerini yönlendirdi.

Kısa aralıklarla çöp konteynerlerinin olduğu ve konutlara da 100 metre mesafedeki alanın çöple doldurulduğunu gören belediye ekipleri, durumu Belediye Başkanı Fethi Akcan’a iletti. Akcan, talimat vererek mesirelik alanın acilen temizlenmesini istedi. Alan, temizlik ekipleri tarafından temizlendi.

“ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM, ALKOL ALAN DA ADAM GİBİ İÇSİN”
Mesirelik alana çöp atılmasına isyan eden Başkan Akcan, “Yemyeşil ormanın içine evsel atıkları atan kişi ya da kişilerde vicdan olamaz. Ayıptır, günahtır. Mesirelik alanında çöp dağı yaratmışlar. Yakın mesafelerde konteynerlerimiz var. Ayrıca, çöpü atanlar belediyeyi arasa ekiplerimiz gider alırdı. Bu ayıbı yapanları kınıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu