REKLAMI GEÇ

Çal Belediyesi 31 mahallede iftar yemeği verecek

Çal Belediyesi 31 mahallede iftar yemeği verecek

Çal Belediyesi, Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri düzenleyecek. İftar sofraları ilçenin 31 mahallesinde kurulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2016 Perşembe, 09:33

Çal Belediyesi’nin Ramazan ayındaki ilk iftar yemeği Süller Mahallesi’nde verdi. Yüzlerce kişinin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlar ile tek tek sohbet eden Belediye Başkanı Fethi Akcan, herkesi birlik, beraberlik ve yardımlaşmaya davet etti.

denizli-cal-belediyesi-iftar-1

Yaşanan terör olaylarına da değinen Akcan, “Terör örgütleri, Ramazan ayında da boş durmuyor. Kolluk kuvvetleri ile sivil halkı öldürmeye devam ediyor. Sözde Müslüman olduklarını iddia ederek, acımasızca Allahu Ekber’ diyerek Müslümanları öldürenler ile ülkemizi karıştırmaya, kaos yaratmaya çalışan hain terör örgütü PKK, mübarek günlerde katliamlara devam ediyor. İstanbul’da ve diğer illerimizde, kırsal alanlarda katliam yapanlara inat bizler kenetleniyoruz” dedi.

Maddi durumu iyi olanların varlıklarını yoksullarla paylaşması çağrısında da bulunan Akcan, “Bu topraklar üzerinde yaşayan herkes kardeştir. Kardeşliğin gereklerini yerine getirmeliyiz. Hainlere inat daha da kenetlenip, güçlenmeliyiz” diye konuştu.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, iftar sofralarının Ramazan ayının son gününe kadar toplam 31 mahallede kurulacağını sözlerine ekledi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Haziran 2025 Salı 11 30Az Bulutlu
18 Haziran 2025 Çarşamba 12 32Açık
19 Haziran 2025 Perşembe 14 34Açık
20 Haziran 2025 Cuma 16 34Az Bulutlu
21 Haziran 2025 Cumartesi 15 33Parçalı Bulutlu