REKLAMI GEÇ

Çal Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine promosyon

Çal Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine promosyon

Çal Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi’ne bağlı Çal Meslek Yüksekokulu’na (MYO) öğrenci tercihini artırabilmek için destek paketi oluşturdu. Belediye Başkanı Fethi Akcan, çal MYO’yu tercih eden öğrencilere ulaşım, barınma, burs imkanı sağlanacağını, ayrıca birinci sıra tercih edenlere dizüstü bilgisayar verileceğini duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2015 Çarşamba, 12:59

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, ilçedeki Meslek Yüksekokulu’na daha fazla öğrenci çekebilmek için kolları sıvadı. Akcan, LYS’de başarılı olan öğrencilerin Çal’ı tercih etmelerini sağlamak amacıyla tanıtım ve promosyon afişi hazırladı. Sağlanacak desteklerin anlatıldığı afişi de Çal MYO’nun resmi web sitesi ile sosyal medyadaki kendi hesabından paylaştı.

ÇAL MYO’YU TERCİH EDENLERE SAĞLANACAK DESTEKLER
Buna göre, Çal MYO’nun Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Organik Tarım Programı, Gıda İşleme, Muhabese ve Vergi Uygulamaları bölümlerine birinci sıradan yerleşen öğrencilere Çal Belediyesi tarafından dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

Yine ilk tercih olarak bu bölümleri yazan öğrencilere Çal Belediyesi tarafından 2 yıl boyunca her ay 100 lira burs verilecek, staj yapacakları yer konusunda destek sağlanacak.

Her programa 1, 2, ve 3.sırada yerleşen öğrencilere Çal ve Yöresi Yardımlaşma Derneği’nce kitap ve eğitim seti ( 20 kitap ) verilecek.

Çal Belediyesi’nce işletilmekte olan yurtta kalacak öğrencilere ücretsiz barınma imkanı sunulacak.

Çal Belediyesi, hafta sonlarında Denizli’ye gidecek öğrencilere yüzde 35 ulaşım indirimi uygulayacak. Ayrıca, PAÜ’nün merkez kampüsündeki sosyal ve kültürel etkinliklere ulaşım hizmeti sağlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu