REKLAMI GEÇ

Çal festivalle şenlendi

Çal festivalle şenlendi

Çal’da düzenlenen Bağbozumu Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali başladı. İlçe meydanındaki gösteriler ve konserler, Çallıları coşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2014 Cumartesi, 11:53

Denizli’nin üzümü ile ünlü ilçesi Çal, her yıl yapılan bağbozumu şenliklerine başladı. Bu yıl 20’ncisi yapılan Bağbozumu Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali, ilçe meydanında düzenlenen yürüyüş ve konserlerle başladı.

Mehter takımı eşliğinde Çal sokaklarında ilçe protokolü, davetliler ve festival katılımcılarının yürüyüşüyle başlayan festivalin ilk gününde Seymen gösterileri, Adnan Koparan ve Yasmin konserleri vardı.

çal2Belediye önünde düzenlenen açılış töreninde konuşan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, festivalin bir üretici bayramı olduğunu belirterek, “Amacımız üzüm üreticileri başta olmak üzere yöremizde yaşayan insanlara bayram tadında üç gün yaşatmak. Etkinliği düzenlemekteki amaçlarımızdan biri de halkımızın birlik ve beraberliğini de pekiştirmektir” dedi.

Festivalin bugünkü bölümünde Ahmet Şafak ve Ayba konserleri düzenlenecek. Yarın ise en iyi üzüm üreticisinin seçileceği yarışma düzenlenecek ve akşam da Oğuz Yılmaz ile Yeşim Tok konser verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 6 22Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 17
21 Nisan 2024 Pazar 5 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 30Parçalı Bulutlu