REKLAMI GEÇ

Çal Gazi Okulu’nu yaktıkları iddiasıyla iki kişi gözaltına alındı

Çal Gazi Okulu’nu yaktıkları iddiasıyla iki kişi gözaltına alındı

Çal’da pazar günü Gazi İlk Mektebi’nde çıkan yangına ilişkin iki kişi gözaltına alındı. Polis, güvenlik kameralarından da tespit edilen zanlıların sorgusunu sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2019 Salı, 17:26

Pazar günü gece saatlerinde Çal’ın en önemli tarihi mirası olan Gazi İlk Mektebi’nde yangın çıkmış, büyük bölümü ahşap olan okulun tamamı yanmıştı.

Yangının ardından geniş kapsamlı bir soruşturma başlatan Çal polisi kısa süre içinde sonuca ulaştı. Polis, çevredeki tüm güvenlik kameralarını titizlikle taradı, yangından hemen önce okuldan çıkan iki kişi tespit edildi.

GÖZALTINA ALINDI
Polis, ilçede bilinen isimlerden olan ve adı açıklanmayan iki zanlıyı dün gözaltına aldı. Güvenlik kameralarında iki kişinin ellerinde bira şişeleri ile binaya girdikleri, bir süre kaldıktan sonra da okuldan ayrıldıkları tespit edildi. İki kişinin Gazi İlk Mektebi’nden çıkmalarından kısa süre sonra da alevler yükseldi.

SORGULARI DEVAM EDİYOR
Polis, gözaltında tutulan iki zanlının sorgusunu sürdürüyor. Emniyet güçleri, tarihi okulun bir amaç için kundaklama sonucu mu yakıldığı, yoksa binada alkol alan kişilerin tedbirsizlikle mi yangına sebebiyet verdiklerini araştırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu