REKLAMI GEÇ

Çal MYO’dan promosyon açıklaması

Çal MYO’dan promosyon açıklaması

Çal Belediyesi’nin ilçelerini ilk sırada tercih eden öğrencilere vermeyi vaat ettiği promosyon sorun oldu. Promosyonların dağıtılmasının ardından iki öğrencinin hak ettikleri ve isimleri kullanıldığı halde hediyeleri alamadıkları söylemeleri üzerine Çal Meslek Yüksek Okulu’ndan açıklama geldi. Yüksekokul Müdürü İsmail İşler, hiç derslere girmeyen ve devamsızlıktan kalan öğrencilere ödüllerin verilmediğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2015 Salı, 15:11

Kayıt dönemi öncesi Pamukkale Üniversitesi Çal Meslek Yüksekokulu’na ilgiyi artırmak amacıyla Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan tarafından promosyon ödül vaadinde bulunulmuş, yüksek okulu öncelikle tercih eden ve yerleşenlere bazı ödüller verileceği, burs ve yurt imkanı sağlanacağı açıklanmıştı.

Promosyon ödüllerin dağıtılmasının ardından, yüksekokulu ilk sırada tercih eden iki isim Yasin Demirci ve Zafer Sevinç’in ödüllerini alamadıklarını söylemeleri üzerine, Çal Meslek Yüksekokulu’ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

HİÇBİR DERSE GİRMEDİLER, DEVAMSIZLIKTAN KALDILAR
Çal Meslek Yüksekokulu Müdürü İsmail İşler, 2015-2016 eğitim öğretim yılı güz döneminin 11. haftasında yaptıkları törenle hediyelerin öğrencilere verildiğini belirterek, “Çal Belediye Başkanı Fethi AKCAN eşliğinde öğrencilere hediyeleri verilmiş ancak okula devam etmeyen, Çal’da okumaya gelmeyen öğrencilerin yerine ikinci sıradan yerleşen ve okula devam eden öğrencilere bu hediyelerin verilmesinin daha uygun olacağına karar verilmiştir” dedi.

ÖDÜLLER İKİNCİ SIRADAN YERLEŞENLERE VERİLECEK
Organik Tarım ve Gıda Teknolojileri programlarına ilk sıradan yerleşen öğrenciler Yasin Demirci ve Zafer Sevinç’in okul kayıtlarını yaptıktan sonra hiçbir derse devam etmediklerini ve devamsızlıktan tüm derslerden kaldıklarını belirten İşler, “Hediye dağıtımı sırasında hediyeyi hak eden öğrenciler arasında sehven okula devam etmeyen bu öğrencilerin isimleri kullanılmıştır. Çal Meslek Yüksekokulu’nda okuyan öğrencilere destek olmak ve motive etmek amacıyla ilk sıradan yerleşen ancak okula hiç devam etmeyen bu öğrenciler yerine ikinci sıradan yerleşen ve Çal’da okumaya gelen öğrencilere hediyeleri verilecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 9 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 26Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 10 26Çok Bulutlu