REKLAMI GEÇ

Çal zabıtasının dikkati, emekli kadının parasını ve çantasını kurtardı

Çal zabıtasının dikkati, emekli kadının parasını ve çantasını kurtardı

Çal’da SGK emeklisi bir kadın otobüs durağı yanındaki duvarda çantasını unuttu. Dikkatli belediye zabıtaları çantayı fark etti, 10 dakika sonra içinde para, özel eşyalar ve kredi kartlarının bulunduğu çantayı sahibine ulaştırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2022 Pazartesi, 12:38

64 yaşındaki Meral İlhan, Çal pazarında alışveriş yaptı. İlhan, alışverişin ardından, Çamlık Parkı’nın yanındaki otobüs durağından Yukarıseyit Mahallesi’ne gitti.

İlçede kontrollerini sürdüren belediye zabıtaları, otobüs durağının yanındaki duvarın üstünde bayan çantası fark etti. Çanta açıldı, içindeki kimlik kartından sahibi belirlendi.

Zabıtalar, Yukarıseyit Mahallesi’ne giderek, SGK emeklisi Meral İlhan’a çantasını teslim etti.

İlhan, “Bu zamanda dürüst insanları görmek çok sevindirici. Zabıtadan Allah razı olsun. Zabıtalara ve Belediye Başkanı Fethi Akcan’a teşekkür ediyorum. Çantayı unutmuşum, 10 dakika sonra ben evime girmeden zabıtalar çantamı getirdi. İçinde emekli maaşım, kredi kartlarım, özel eşyalarım vardı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Temmuz 2025 Perşembe 11 30Az Bulutlu
4 Temmuz 2025 Cuma 11 32Az Bulutlu
5 Temmuz 2025 Cumartesi 14 35Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 15 38Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 16 38Sıcak