REKLAMI GEÇ

Çal’da ittifak ilk kez bir araya geldi

Çal’da ittifak ilk kez bir araya geldi

Cumhur İttifakı’nın Çal’daki Belediye Başkan adayı Fethi Akcan, MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi, MHP’li Belediye Meclis üyeleri ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2019 Salı, 15:48

Fethi Akcan’ın ittifakın adayı olarak Çal Belediye Başkan Adayı açıklanmasın ardından her iki partinin mensupları ilk kez bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın adayı olan Başkan Fethi Akcan’ı gönül rahatlığı ile desteklerini vurgulayarak, “Cumhur ittifakının hedef ve amacına uygun şekilde hareket ederek, Başkan Fethi Akcan ve ekibinin büyük bir zaferle sandıktan çıkması için çabalayacağız” dedi.

AKCAN; “BİRLİKTELİĞİMİZİ TAÇLANDIRDIK”
Başkan Akcan, “İki partinin ortak adayıyım. Millet ittifakını 2014’te Çal’da kurduğumuz Gönül ittifakının devamı gibi görüyoruz. Yerel seçimde büyük bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Birlikteliğimizi taçlandırmak için AK Parti’yi ziyaret ettik. Her zaman ifade ettiğim gibi; Hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun Çal’da yaşayan herkes aynı sokağın çocuklarıdır. Çal’daki birlikteliğimize fitne fesat karıştırmak isteyenler olabilir, asla birliğimizi ve dirliğimizi bozmayacağız, bozdurmayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı