REKLAMI GEÇ

Çal kaymakamı Dinç göreve başladı

Çal kaymakamı Dinç göreve başladı

Isparta’nın Şarkikaraağaç’tan Çal Kaymakamlığı’na atanan Yusuf Durani Dinç görevine başladı. Dinç’i ziyaret eden Başkan Akcan, görevinde başarı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2017 Çarşamba, 09:25

Çal Kaymakamı Selami Korkutata’nın Çankırı’nın Atkaracalar Kaymakamlığı’na atanmasıyla Çal Kaymakamlığı’na getirilen Şarkikaraağaç Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, yeni görevine başladı.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kaymakam Yusuf Durani Dinç’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi, uyumlu çalışarak Çal’a birlikte hizmet edeceklerini söyledi.

Başkan Akcan, “Çal’ı tarım kenti yapmak için geçen yıl başlattığımız projeler başarılı bir şekilde sürdürülüyor. Yeni kaymakamımız, projelerimizi destekleyecek. Çal halkı da kaymakamını bağrına basacaktır. Devlet millet el ele, gönül gönüle bu toprakların evlatları için çalışmaya devam edecek. Biz Tarım Kenti Projesi ile halkımızın refah ve gelir seviyesini arttırmaya çalışıyoruz. Kaymakamımız ile birlikte koordineli çalışıp, Çal’da verimli çalışmalarda bulunacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaymakam Yusuf Durani Dinç ise, Başkan Akcan’a teşekkür ederek birlikte güzel çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu