REKLAMI GEÇ

Çal’da korona önlemleri artırıldı

Çal’da korona önlemleri artırıldı

Çal Belediyesi ilçede koronavirüs önlemlerini artırdı. Pazarlara girişler kontrollü yapılıyor, esnaflara maske ve eldiven dağıtılıyor, esnaf ve vatandaşların ateşi ölçülüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2020 Çarşamba, 15:27

Korona salgını nedeniyle önlemlerini arttıran Çal Belediyesi, semt pazarlarında yeni bir uygulama başlattı. Belediye ekipleri, pazar yerlerine kontrollü girişi sağlayıp, yaşlıların pazara girmesine izin vermiyor, bu kişilerin alış verişini görevliler yapıyor.

Ayrıca, esnaflara maske dağıtılıyor, pazara gelen herkesin ve esnafların ateşi ölçülüyor. Pazara giriş yapan vatandaşlar ile esnafların ellerini dezenfekte etmesi sağlanıyor.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, kononaya karşı ellerinden gelen mücadeleyi yaptıklarını belirterek, “Belediyede görevli personel ile zabıtalar, pazara giriş yapan herkesin ateşini ölçtü, maske dağıttı. Yaşlıların ise pazara girmesine izin verilmedi. Bu kişilerin alışverişini belediye ekipleri yaptı. Ayrıca, pazarlarımıza dışardan esnaf almıyoruz. Uygulama korona tehlikesi geçinceye kadar devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu