REKLAMI GEÇ

Çal’daki kadın cinayetinin altında ‘kristal met var’ iddiaları

Çal’daki kadın cinayetinin altında ‘kristal met var’ iddiaları

Çal’da Osman Ayvaz’ın boşandığı eşi Fatma Kovan’ı pompalı tüfekle öldürdüğü olayın ardından uyuşturucu iddiaları çıktı. İddiaya göre; Fatma, eski eşi Osman’dan kristal temin edebildiği için kopamıyordu, bir yakınına gidip, ‘bu illetten kurtulmak istiyorum’ diye yardım istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2021 Pazartesi, 11:53

Çal’ın Sazak Mahallesinde Cumartesi günü akşam saatlerinde 27 yaşındaki Osman Ayvaz, 5 ay önce boşandığı eşi Fatma Kovan’ı (25) pompalı tüfekle defalarca ateş ederek öldürdü.

Olayın ardından çok sayıda iddia ortaya atılırken, bu iddialardan en ciddi olanı ise; son yıllarda Türkiye’de tehlikeli şekilde yaygınlaşan kristal met (metamfetamin) olduğu iddia edildi.

OLAY GÜNÜ BİRLİKTELERDİ
Denizli Haber’in Fatma ve Osman’ı tanıyanlardan edindiği bilgilere göre; ikili ayrılmış olsa da beraberdi. Boşandıktan sonra ailesinin Akkent’teki evine taşınan Fatma, iddiaya göre sık sık eski eşi Osman ile görüşmeye gidiyordu.

İkilinin bu görüşmelerde kristal kullandıkları ileri sürülürken; Osman ve Fatma, olay gününü de birlikte geçirdi. Denizli’nin Çamlık mesireliğinde buluşan ikili bir süre burada vakit geçirdikten sonra gün bitimine doğru Çal’a birlikte döndü.

FATMA, KENDİ ADINA RUHSATLI TÜFEKLE VURULDU
Sazak yakınlarındaki ormanlık alanda bir süre mola veren ve iddiaya göre burada kristal kullandığı, duygusal yakınlaşma yaşadığı iddia edilen ikili, Osman’ın evine yaklaştıklarında tartışmaya başladı. Tartışmanın içeriği bilinmiyor ancak bu tartışmanın sonu cinayetle bitti.

Eve döndüklerinde Osman, ruhsatı Fatma’nın üzerine olan pompalı tüfekle dehşet saçtı. Geçmişte uyuşturucudan sabıkası bulunduğu için av ruhsatı alamayan Osman, eski eşinin üzerine aldığı tüfekle Fatma’ya kıydı.

OSMAN YAKALANDIĞINDA ÜZERİNDE UYUŞTURUCU VARDI, FATMA ‘KURTULMAK’ İSTİYORDU
Fatma’nın kristal bağımlısı olmaktan rahatsız olduğu ve kurtulmak istediği öğrenildi. Olaydan bir hafta önce bir yakınına giderek, eski eşi Osman’ın kristal teminini rahat yaptığı için görüşmek zorunda olduğunu, bağımlılıktan kurtulmak için yardım istediği ve ‘bu illetten kurtulmak istiyorum’ dediği öğrenildi.

Osman, otomobille kaçarken Kütahya’da yakalandığında da üzerinde, olayda kullandığı silahın yanı sıra kristal met çıkmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu