REKLAMI GEÇ

Çal’dan yangın mağduru yörüklere keçi desteği

Çal’dan yangın mağduru yörüklere keçi desteği

MHP’nin Antalya Manavgat’taki büyük yangında hayvanları telef olan köylülerin acısını hafifletmek için başlattığı yardım kampanyasına Çal Belediyesi’nden destek. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Türk milleti yaşadığı büyük felaketin yaralarını birlik ve beraberlik için de saracaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2021 Pazartesi, 11:49

MHP Genel Merkezi, yangında hayvanları telef olan her aileye 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı yapılması için yardım kampanyası başlatmıştı. Denizli’nin Çal Belediyesi, kampanyaya destek vererek Manavgat’ta köylülere dağıtılmak üzere 41 damızlık keçiyi bölgeye gönderdi. Çal Belediyesi’nde görevli Hüdayi Atay, damızlık keçileri Korkuteli Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı İşletme Müdürü Ali Şeker’e teslim etti.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, ”Ülkemiz yangınlarla büyük bir felaket yaşadı. Yüreklerimiz yandı. İnsanlarımız mallarını, canlarını kaybetti. Doğada milyonlarca hayvan telef oldu. Millet olarak yangınlara çok üzüldük. Ancak, yaşanılan felaketlerinde üstesinden yine milletin birlik ve beraberliği gelecektir. Yangınların yol açtığı yaraları hep birlikte göğüsleyeceğiz. Türk milleti, yaşadığı büyük felaketin yaralarını, birlik ve beraberlik için de saracaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Haziran 2025 Salı 11 30Az Bulutlu
18 Haziran 2025 Çarşamba 12 32Açık
19 Haziran 2025 Perşembe 14 34Açık
20 Haziran 2025 Cuma 16 34Az Bulutlu
21 Haziran 2025 Cumartesi 15 33Parçalı Bulutlu