REKLAMI GEÇ

Çallı emniyet müdürüne anlamlı ziyaret

Çallı emniyet müdürüne anlamlı ziyaret

Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Van Emniyet Müdürlüğü görevinden Aydın Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Çallı Mehmet Suat Ekici’yi, hemşehrileri ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2019 Perşembe, 10:37

Aydın Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Çallı Mehmet Suat Ekici’yi, hemşehrileri ziyaret etti. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile birlikte ziyarete giden kalabalık grup, hemşehrileri ile gurur duyduklarını dile getirdi.

“ÇALLILAR GURUR DUYUYOR”
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, 25 mahalle muhtarı ile birlikte gittikleri ziyarette “Çok sevdiğim, yakın dostum, kardeşim Mehmet Suat Ekici’nin Aydın’da göreve başlaması biz Çallılar’ı mutlu etti, gurur verdi. Türkiye’nin ve dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın başarılı hemşehrilerimiz ile yakın temasa geçip, sağlıklı diyaloglar kuruyoruz” dedi.
Akcan, Ekici’ye Çal’da geleneksel yöntemle üretilen organik pekmez, kuru üzüm ve Çallı ressam Gürcan Ekici’nin “Geçmişte Çal’da Har Zamanı”nı anlatan resim tablosunu hediye etti.

“ÇAL’I UNUTMAK MÜMKÜN MÜ?”
Hemşehrilerini ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Ekici ise, “Doğup büyüdüğüm, çocukluk yıllarımın geçtiği Çal’ı, Çallılar’ı unutmam mümkün değil. Hemşehrilerim sanki Çal’ı ayağıma getirdi. Başta, sevgili dostum Başkan Fethi Akcan olmak üzere ziyaretime gelen muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu