REKLAMI GEÇ

Çallı rektör Kutluhan’a hemşehri ziyareti

Çallı rektör Kutluhan’a hemşehri ziyareti

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Vekilliği görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ı hemşehrileri ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2020 Pazartesi, 15:56

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, Çal Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Deda, derneğin genel sekreteri Hüdaverdi Akbeyik, PAÜ Rektörü Prof.Dr.Ahmet Kutluhan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Prof. Dr. Kutluhan, “PAÜ’ye rektör vekili olarak atanmam benim için de sürpriz oldu. Burada kalıcı hizmetlerde bulunmak istiyorum. Üniversiteyi iyi tanıyorum. Akademik ve eğitim olarak PAÜ’ye iyi bir ivme kazandırmayı hedefliyoruz. Denizli geneline ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Çal için de güzel düşüncelerimiz ve projelerimiz var. Geçmiş yıllarda Çal’da üniversiteye devredilen Kumral mevkisindeki 650 dönüm arazide önemli bir projeyi hayata geçirmek arzusundayız” dedi.

AKCAN: VADLER BİZİ HEYECANLANDIRDI
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Rektör Kutluhan’ın Çal adına verdiği sözlerin kendilerini heyecanlandırdığını söyledi. Kutluhan’ı Çal yöresi olarak ziyaret ettiklerini söyleyen Akcan, “Hemşehrimize görevinde başarı diledik. Birlikte güzel çalışmalar yapmak isteriz. Çal adına vaadlerini duyunca heyecanlandık. Verilen sözlerin takipçisi olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu