REKLAMI GEÇ

Çallıların ‘kazaya neden olan kavşak’ isyanı

Çallıların ‘kazaya neden olan kavşak’ isyanı

Çal’ın, Baklan ve Çivril ile yaklaşık 10 yerleşim yerinin bağlantısını sağlayan yoldaki kavşakta sık sık kaza meydana gelmesi bölge halkının tepkisini çekiyor. Çallılar, görüşü engelleyen ağaçların temizlenmesini, kavşağın düzenlenmesini istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2020 Salı, 12:49

Çal’ın Çivril, Baklan gibi ilçelerin yanında 10’a yakın yerleşim yeriyle bağlantısını sağlayan Değirmenderesi mevikisindeki kavşağın kazalara neden olması ilçe halkının tepkisini çekiyor.

Çivril, Baklan ve Çal, Bekilli ve Baklan’ın çok sayıda mahallesinden gelişte, Denizli-Çal yoluna çıkan kavşağın yolunun kenarlarında bulunan ağaç ve bitki örtüsünün temizlenmemesi görüş mesafesini kısıtlıyor.

Yan yoldan ana yola çıkmak isteyenler, araç gelip gelmediğini görebilmek için neredeyse yolun ortasına kadar çıkmak zorunda kalıyor. Dikkatsiz sürücüler için kabus olan kavşakla ilgili “Burası koronadan daha çok can alıyor ama kimse bir şey yapmıyor” diyen Çallılar çözüm bekliyor.

Sorumluluğu Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan yolda, kavşağın düzenlenmesi ya da en azından yol kenarındaki görüşü engelleyen bitkilerin kaldırılması için Çal Belediyesi’nin de defalarca girişimde bulunduğu öğrenildi.

Havaların ısınmasıyla tarlasına, bağına, bahçesine gitmek isteyenlerin trafiği yoğunlaştırdığını belirten bölge halkı, en kısa sürede çözüm bulunmasını istiyor.

Yorumlar

hasan   -  Bağlantı 28 Nisan 2020, 23:48

laf olsun torba dolsun haberi. çivril baklan yoluyla ne alakası var buranın.orda durup kalkış yapmak istemeyenler dangalak gibi çıkıyor yola. sorun bu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
30 Nisan 2024 Salı 9 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 26Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 26Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 9 25Parçalı Bulutlu