REKLAMI GEÇ

CHP örgütü Hakan’ı tercih etti

CHP örgütü Hakan’ı tercih etti

Belediye başkanlığı için 5 aday adayının müracaat ettiği Denizli’nin Çal İlçesi’nde eğilim yoklamasında CHP örgütü öğretmen Ahmet Hakan’ı tercih etti. Hakan,10 kişilik ekibi ile birlikte köy köy, belde belde ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 8 Aralık 2013 Pazar, 11:19

ŞENGÜL BOZ
Çal Akkent doğumlu olan Ahmet Hakan, İzmir’de Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra Adıyaman ve köylerinde öğretmenlik yaptı. 2004 yılında Çal’a gelen Hakan, 2006 yılından beri Gazi İlkokulu’nda öğretmenlik yapıyordu. 30 Kasım’da öğretmenlikten istifa ederek Çal Belediye Başkanlığına aday olan Hakan, aynı zamanda Satranç il Hakemi olarak bir çok ilde Çal’ı başarıyla temsil ettiğini belirtti.

Ülkenin geldiği noktayı göz önünde bulundurarak ve parti büyüklerinin de isteği üzerine CHP’den aday adayı olmaya karar verdiğini söyleyen Hakan, “ Ülkemizin geldiği nokta ortada. Türkiye’de değişimin bir yerden başlaması gerekiyor. Bunu Çal’dan başlatabilmek için aday adayı oldum. Eğitim yoklamasına 5 arkadaşımla birlikte katıldım ve örgüt üyelerimiz beni tercih etti. Ben örgütlü yapıya inanan biriyim. O nedenle tek taştan duvar olmaz. İlçe örgütüm ile birlikte ekip ruhu ile seçim çalışmalarına başladık” dedi.

denizli-cal-chp-adayi-ahmet-hakan-ic

“SİYASET İDDİA İŞİDİR”
Siyasette insan ilişkilerinin önemli olduğunu vurgulayan Ahmet Hakan, “ Eğitimci olmam dolayısıyla Çal’da her ailede bir öğrencim var. Velilerle ilişkilerim çok iyi. Ben velilerimize, parti büyüklerimize ve patimizin örgütüne güveniyorum. 15-20 yıllık dönemde Çal’da bir takım eksiklikler var. Bunu bu diyardaki bir insana da sorsanız o eksiklikleri size sayar. Bugüne kadar Çal’da gençler ve kadınlar ile ilgili hiçbir çalışma yapılmadı. Bir sinemamız bile yok. Kentleşme anlamında ayağı yere basan projelerimiz var. Tarım ve hayvancılık hayatın içinden projeler ile iddialıyız” diye konuştu.

“10 KİŞİLİK EKİBİMİZ VAR”
Her köyün ayrı bir sorunu olduğunu., bu sorunları tespit etmek ve çözümüne yönelik projelerin üretilmesi için 10 kişilik ekip oluşturduklarını açıklayan Hakan, seçim çalışmaları ile ilgili şunları söyledi: “Her köyün kendine özel sorun var. Sazak köyünün yol sorunu var. İsabey’in kanalisazyon, Süller’in sulama suyu problemleri var. Bunun gibi her bölgenin sorunu ayrı. Biz, uygun projelerle bunu kotaracağımıza inanıyorum. Çal’da genel siyaset etkili olacaktır. 18 bin seçmen var. 17 bini oy kullanırsa yüzde 5, yüzde 6’lık ülkenin geldiği duruma göre oy kullanacaktır. Biz iddialıyız ve belediyeciliği biz daha iyi yapacağımıza inanıyoruz. Ve o şuurla hareket ediyoruz.”

Yorumlar

halit duran   -  Bağlantı 8 Aralık 2013, 16:06

partilileri toplayabilecek bir adaymı görücez birbirinin yüzüne gülen ama arkasından bundan bir şey olmaz diyen partililerle işi çok zor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 5 18Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 2 21Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 6 24Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 7 25Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 9 26Az Bulutlu