REKLAMI GEÇ

Dayılar mahalle muhtarı ilk icraatı ile takdir topladı

Dayılar mahalle muhtarı ilk icraatı ile takdir topladı

Çal İlçesi Dayılar Mahalle Muhtarı Eyüp Konar’ın ilk icraatı, takdir topladı. Muhtar Konar, mahalleye tam 560 adet ıhlamur ağacı dikti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2019 Cumartesi, 10:40

31 Mart Yerel seçimleri ile göreve gelen Çal İlçesi Dayılar Mahallesi’nin muhtarı Eyüp Konar, göreve hızlı başladı. Muhtar il icraatı olarak mahallenin giriş ve çıkışlarını 560 adet ıhlamur ağacı dikti. Muhtar Konar’ın bu hizmeti vatandaşlardan takdir aldı.

“Bundan sonra Dayılar Mahallesi ıhlamur kokularıyla anılacak” diyen muhtar Eyüp Konar, “ 560 ıhlamur fidanını diktik. Gelecek fidan dikim döneminde yine dikeceğiz.  Hedefim 5 yıl içinde binlerce ıhlamur fidanını toprakla buluşturmak” dedi.

Yorumlar

Hakan Nizamoğlu   -  Bağlantı 4 Mayıs 2019, 11:34

sevdim bu muhtarı , çok güzel bir fikir darısı diğer muhtar emmilerin başına örnek proje bu Çallılarda kafa çalışıyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Haziran 2025 Pazartesi 11 29Az Bulutlu
17 Haziran 2025 Salı 11 31Az Bulutlu
18 Haziran 2025 Çarşamba 12 32Az Bulutlu
19 Haziran 2025 Perşembe 14 34Az Bulutlu
20 Haziran 2025 Cuma 16 35Sıcak