REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Çal’a Kent Ormanı

Büyükşehir’den Çal’a Kent Ormanı

Büyükşehir Belediyesi, Çal’da 38 bin metrekarelik ormanlık alanda düzenleme ve tesisler yapıp Kent Ormanı’nı hizmete açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2017 Çarşamba, 14:34

Park ve yeşil alanlara yaptığı yatırımlarla kişi başı yeşil alan miktarında 14 metrekareyi yakalayan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yatırımlarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi bir süre önce Çal’da yapımına başladığı Çal Kent Ormanı’nı tamamlandı. Çal’da vatandaşların doğa ile iç içe olmasına imkan vererek keyifli bir şekilde vakit geçirmelerine imkan sağlayacak Kent Ormanı, ilçe sakinlerinin sosyal ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayacak.

38 bin metrekare alana inşa edilen Kent Ormanı’nın içinde 1 restoran, 1 mescit, yürüyüş yolu, spor alanı, piknik ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

ÇAL’A HAYIRLI OLSUN
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal Kent Ormanı’nın Çal’a hayırlı olmasını diledi, “Biz 3 yıl önce bu yola çıkarken, ‘Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak’ dedik. Buraya yaptığımız tesisimizle Çal ilçemizdeki vatandaşlarımız tıpkı Çamlık, İncilipınar, Servergazi, Adalet Parkı gibi nefes alacakları bir ortama kavuşacak. Vatandaşlarımız buradaki spor ve piknik alanlarımız ile diğer tesislerimizde sağlıklı ve güzel bir ortamda vakit geçirme imkanı bulacak. Ailelerimiz burada çocukları ile piknik yapabilecek, sosyal tesislerde güzel vakit geçirebilecek. Çal’da vatandaşlarımızın sosyal anlamda yeni bir alternatifi olacak. Tesisimiz Çal ve Denizlimize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Haziran 2025 Pazartesi 11 29Az Bulutlu
17 Haziran 2025 Salı 11 31Az Bulutlu
18 Haziran 2025 Çarşamba 12 32Az Bulutlu
19 Haziran 2025 Perşembe 14 34Az Bulutlu
20 Haziran 2025 Cuma 16 35Sıcak